Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Eνημέρωση προς bloggers


Από το Τρωκτικό αναδημοσιεύουμε μια ενημέρωση που πιστεύουμε πως εκπροσωπεί όλους τους bloger:
Για να μην υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας και ανησυχίας θα πρέπει να ενημερώσουμε τα νέα παιδιά που έχουν blogs και δεν τα γνωρίζουν ότι:

1). Δεν μπορεί να γίνει άρση απορρήτου καθώς η google δεν δίνει ίχνη για συκοφαντία. Όχι γνωμοδότηση αλλά και βασιλικός νόμος να βγει δεν μπορεί να το δώσει. Έχει ένα πολύ σοβαρό νομικό τμήμα για να ασχολείται με τις γνωμοδοτήσεις του κάθε Σανιδά.

2). Μην τρέχετε να κάνετε μηνύσεις στα blogs γιατί....


θα πετιούνται στα σκουπίδια. Η google δίνει ίχνη για συγκεκριμένα κακουργήματα. Δέκα τούμπες ανάποδα να...

κάνει ο Σανιδάς και ο Ψυχάρης δεν μπορούν να πάρουν κανένα ίχνος.

3). Όλοι μπορείτε να συνεχίζετε κανονικά, όμως το μέτρο της δεοντολογίας το βάζει ο καθένας. Εκεί είναι το κλειδί. Επειδή δεν μπορούν να βρεθούν ίχνη δεν σημαίνει ότι εμείς θα διασύρουμε όποιον βρούμε και θα καθυβρίζουμε τον κόσμο. Δεν είναι σωστό. Όλα γράφονται. Αλλά όλα θέλουν τον τρόπο τους. Δεν χρειάζεται η δυσφήμηση. Εμάς π.χ. ΔΕΝ μας απασχολεί αν γίνει άρση απορρήτου γιατί πολύ απλά δεν συκοφαντούμε(άντε να μας έχει ξεφύγει κάτι αλλά δεν χάλασε ο κόσμος. Αν μας απαντήσει ο θιγόμενος πάντα το κατεβάζουμε).

Και επίσης αν ψάξουν για ίχνη δεν θα βρούνε πίσω από το troktiko( και τα Τριφυλιακά Νέα) αυτόν που ....ελπίζουν. Εκεί είναι η πλάκα!!!

Μακάρι να γινόταν αλλά δεν γίνεται.

4). Ο Σανιδάς πριν φύγει έπρεπε να κάνει μια γνωμοδότηση - δώρο στην κυβέρνηση που την στήριξε σε όλες τις υποθέσεις της. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της με τους ...κουμπάρους, την siemens, τον Ζαχόπουλο, τα ομόλογα κ.α και τώρα επειδή διαβλέπει από που έρχεται ο κίνδυνος κάνει μια απλή γνωμοδότηση. Τίποτα παραπάνω. Μια εκδούλευση του Σανιδά ήταν. Μια τρύπα στο νερό. Στο καλό από αύριο και να μας γράφει.

Δεν μας λέει τι απέγιναν οι υποθέσεις που χειρίστηκε η δικαιοσύνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου