Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΝΗ



Παρελθόν θα αποτελέσει - απ’ό,τι δείχνουν τα πράγματα - για την Εράνη ο Στέφανος Βαρούχας... Ο 20χρονος μέσος που έκανε καλές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα τής φιλιατρινής ομάδας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δύο ομάδων και το πιο πιθανό είναι να μην συνεχίσει στην ομάδα τη νέα περίοδο.
Συγκεκριμένα έχουν γίνει δύο σοβαρές προτάσεις στην ομάδα για τον Βαρούχα και εξετάζονται πολύ σοβαρά από την διοίκηση, μιας και είναι καλές τόσο για την Εράνη όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα η μία είναι από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και οι επαφές συνεχίζονται με τεχνικούς τόσο από τη Μεσσηνία όσο και εκτός νομού. Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξει συμφωνία με κάποιον
προπονητή, όμως μπορεί η υπόθεση να κρατήσει και την άλλη εβδομάδα αφού πρόκειται για ένα θέμα που οι διοικούντες

θέλουν να το ψάξουν.
Μετά τον προπονητή θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες του φετινού ρόστερ και πρόθεση είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι.
Το ευχάριστο είναι πως από το Διοικητικό Συμβούλιο δεν αποχώρησε κανένα μέλος και μάλιστα τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να έχουμε 2-3 προσθήκες στη διοίκηση από ανθρώπους που έχουν προθυμοποιηθεί να βοηθήσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου