Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΟΥ


-
Με εσπερινό στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Βασιλικό το Σάββατο στις 7 μ.μ. ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Δωρίου. Επίσης το Σάββατο στις 9.30 μ.μ. μουσική βραδιά αφιέρωμα στο λαϊκό συνθέτη – ερμηνευτή Βασίλη Τσιτσάνη. Τα τραγούδια θα παρουσιάσουν ο ποιητής – συγγραφέας Ντίνος Χριστιανόπουλος και το μουσικό σχήμα « η παρέα του Τσιτσάνη» στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού. Διοργάνωση σύλλογος Βασιλικαίων.
Την Κυριακή 26 Ιουλίου Θεατρική παράσταση με την κωμωδία «Η απαγωγή της Σμαράγδως» από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, στο Δημοτικό σχολείο Δωρίου στις 9.30 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου και ΟΠΑΝΑΜ.
Στις 27/7 Θρησκευτική πανήγυρις στον Αγιο Γρηγόριο στο Ανω Δώριο στις 8 π.μ.
Στις 28/7 Μουσική βραδιά στην πλατεία Δωρίου στις 9.30 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Την 1η Αυγούστου θα γίνει γλέντι στο Βασιλικό με το Καλαματιανό μουσικό σχήμα «Μοραΐτες» στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου
Βασιλικού

στις 9.30 μ.μ. Διοργάνωση Σύλλογος Βασιλικαίων.
Στις 5/8 Μουσική βραδιά στην Παναγίτσα στο Δώριο (Κοπρινίτσα) στις 9.30 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δωρίου.
Στις 7/8 Θεατρική παράσταση από το Τριφυλιακό ερασιτεχνικό θέατρο με το έργο «Φαύστα» του Μπόστ στις 9 μ.μ στο Δημοτικό Σχολείο Δωρίου με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δωρίου. Χορηγός ΤΕΔΚ Μεσσηνίας.
Την ίδια ημέρα, ξεκινάει παζάρι παραδοσιακών προϊόντων από το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Δωρίου. Θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 10
Αυγούστου.
Στις 8/8 μουσική εκδήλωση στον Αγιο Γεώργιο. Διοργάνωση σύλλογος Αγίου Γεωργίου.
Επίσης παράσταση Καραγκιόζη στο Βασιλικό στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.
Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ.Δωρίου
Στις 9/8 Γνωριμία με τη Νέδα – διάβαση τμήματος του ποταμού. Εκκίνηση στις 9 π.μ. από
την πλατεία Δωρίου. Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου. Συμμετοχή
ελεύθερη
Την ίδια ημέρα παράσταση Καραγκιόζη στο Κούβελα στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη
Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου.
Στις 10/8 Το Λυχνάρι του Αλαντίν προσκαλεί τα παιδιά να παίξουν στο φου κωτό του κάστρο, τσουβαλομαχίες, μπαλονοδρομίες και άλλα παιχνίδια, με την παρέα του Donald Dac, τη Mini και τον Τρούλη, στην πλατεία Δωρίου, στις 7 μ.μ. με ελεύθερη συμμετοχή για μικρά και… μεγάλα παιδιά. Διοργάνωση: πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δωρίου.
Επίσης στις 10/8 παράσταση Καραγκιόζη στον Αγιο Γεώργιο στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δωρίου.
Στις 11/8 Παράσταση Καραγκιόζη στην Κόκλα στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου.
Στις 12/8 μουσική εκδήλωση με θέμα «τα σύνεργα του Ορφέα» από την ορχήστρα αρχαιοελληνικών και παραδοσιακών οργάνων «ΛύρΑυλος». Διοργάνωση πολιτιστικός πολιτισμικός-αγροτουριστικός σύλλογος Δ.Δ. Κόκλας στις 8.30 μ.μ. στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κόκλας.
Την ίδια ημέρα παράσταση Καραγκιόζη στο Ανω Δώριο στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.
Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου.
Στις 13/8 θα γίνει ο 9ος Διαγωνισμός μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής και θα ακολουθήσει
γλέντι με την ορχήστρα του Π. Σταθέα στην πλατεία του Δωρίου στις 9.30 μ.μ. Διοργάνωση Σύλλογος Γυναικών Δωρίου, Δήμος Δωρίου και ΤΕΔΚ.
Στις 14 και 15/8 παραδοσιακό πανυγήρι στο Ψάρι.
Την ίδια ημέρα πανηγύρι στην Κόκλα.
Στις 16/8 μουσική βραδιά (με dj) στο γήπεδο μπάσκετ στο Ανω Δώριο στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση σύλλογος Ανω Δωρίου.
Την ίδια ημέρα παράσταση Καραγκιόζη στη Μάλθη στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου.
Στις 17/8 Παράσταση Καραγκιόζη στο Ψάρι στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση:
πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου.
Στις 18/8 μουσική βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο και την ορχήστρα του στην πλατεία Δωρίου στις 9.30 μ.μ. Διοργάνωση Δήμος Δωρίου και Α.Ο. Δωρίου.
Την ίδια ημέρα παράσταση Καραγκιόζη στο Χρυσοχώρι στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.
Διοργάνωση πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου.
Στις 19/8 Παράσταση Καραγκιόζη στο Χαλκιά στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη Διοργάνωση
πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δ. Δωρίου.
Στις 28/8 Πανηγύρι στον Αϊ Γιάννη στο Κλέσουρα. Διοργάνωση Σύλλογος Κλεσουραίων.
Την ίδια ημέρα θα γίνει το 3ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και έκθεση αυθεντικών ενδυμασιών – κειμηλίων. Συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το φεστιβάλ θα γίνει στην πλατεία Δωρίου στις 9 μ.μ με είσοδο ελεύθερη. Διοργάνωση: πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δήμου Δωρίου και Σύλλογος γυναικών Δήμου Δωρίου.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Την 1η Σεπτεμβρίου στις 8 π.μ. θα γίνει θρησκευτική πανήγυρις στο Καμάρι στο Ανω Δώ-
ριο.
Στις 8/9 Θρησκευτική πανήγυρις στην Παναγίτσα Κοπρινίτσα Δωρίου στις 8 π.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις στο Δημαρχείο Δωρίου, στο τηλέφωνο: 2765 360124.
ῆγή Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου