Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009

Καυτό 3ημερο στην Μεσσηνία – Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ !!!


Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Ε.Μ.Υ. δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία στη χώρα. Προβλεπόμενες μέγιστες τιμές είναι για την Παρασκευή (24/07) στην Δυτική Ελλάδα 39-41 οC, για την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα 37-39 οC και για την περιοχή του Αιγαίου 34-36 οC.

Για τον Σάββατο προβλέπονται θερμοκρασίες...
πηγη:best tv


στην ηπειρωτική Ελλάδα 41-43 οC και στη νησιωτική 34-36 οC. Για την Κυριακή προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες 37-39 οC στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, 41-43 οC στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και 38-40 οC στην περιοχή του Αιγαίου.

Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα από την Κυριακή 26/07 και στις υπόλοιπες περιοχές τη Δευτέρα 27/07.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενημέρωσε τις κρατικές υπηρεσίες καθώς και τους Οργανισμούς Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου