Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Ιερέας έδειρε αλλοδαπούς

Aπρόκλητη επίθεση δέχθηκαν τέσσερις Αλβανοί από κληρικό, την ώρα που κάθισαν να πιουν καφέ σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας. Ο διάκος άρχισε ξαφνικά να τους υβρίζει, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και να τους χτυπήσει. Η μανία του ήταν τέτοια, που αναποδογύρισε τραπέζια, ενώ όταν οι αλλοδαποί πήγαν να απομακρυνθούν τους κυνήγησε και άρχισε να τους ξυλοφορτώνει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.
Καταστηματάρχες που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ο διάκος δημιούργησε νέο επεισόδιο, γιατί δεν δεχόταν να μπει στο περιπολικό για να μεταβεί στην αστυνομική διεύθυνση, με αποτέλεσμα να πάει πεζός με τη συνοδεία αστυνομικών.
Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του συγκεκριμένου κληρικού, ο οποίος μάλιστα είναι γιος παππά, είναι γνωστή στη μικρή κοινωνία της Αμαλιάδας, αφού πολύ συχνά εμπλέκεται σε καυγάδες. Μάλιστα στις 28 Μαΐου του 2007 είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στη Γαστούνη, όπου είχε εγκαταλείψει τους δυο νεαρούς που επέβαιναν σε δίκυκλο, και παραδόθηκε λίγη ώρα μετά στο Α.Τ. Αμαλιάδας.
πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου