Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ο Μεσσήνιος Σπύρος Καπράλος ετοιμάζετε για μέλος της ΔΟΕ


-
Στο Βερολίνο βρίσκεται ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος που επισκέφθηκε χθες την ελληνική αποστολή που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αύριο.
Η κίνηση Καρπάλου ήταν πολύ σημαντική, δείχνει ότι πραγματικά η ΕΟΕ είναι δίπλα στους αθλητές όπως και πρέπει να... είναι, ενώ υποσχέθηκε στους αθλητές να θέσει στην πολιτεία το θέμα των κινήτρων. Που έχει καταργήσει ο Γιάννης Ιωαννίδης.
Στο Βερολίνο ο Σπύρος Καπράλος θα έχει συναντήσεις με μέλη της IAAF, αλλά και της ΔΟΕ αφού συνεδριάζει εκεί η Εκτελεστική Επιτροπή στην οποία α’ αντιπρόεδρος είναι ο....
Λάμπης Νικολάου.
Το κρίσιμο θέμα για τον Σπύρο Καπράλο είναι η εκλογή του στη ΔΟΕ. Αν και ακόμα είναι νωρίς χρειάζεται δύο χρόνια να… περιμένει η αίτησή του ή να εξασφαλίσει το ότι θα είναι και πάλι πρόεδρος το διάστημα 2013-2017.
Και αυτό γιατί στη μεν πρώτη περίπτωση η Ελλάδα έχει χάσει το ένα της μέλος μετά την αποχώρηση του Νίκου Φιλάρετου το 2006 και από δύο μέλη έχει μόνο ένα, ενώ το 2015 θα αποχωρήσει και ο Λάμπης Νικολάου.
Είναι λοιπόν η ώρα για τις πρώτες επαφές και συζητήσεις ώστε να ωριμάσει η ιδέα στη ΔΟΕ και συγκεκριμένα στον Ζακ Ρογκ και να πάρει την απόφαση να τον προτείνει στο συνέδριο του 2011 με την ιδιότητα του προέδρου Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής."
Πηγή best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου