Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009

Έργα στον δρόμο Κυπαρισσία- Φιλιατρά


-
Σημαντικές παρεμβάσεις γίνονται στο δρόμο Κυπαρισσίας – Φιλιατρών για τη βελτίωσή του καθώς, όπως όλοι γνωρίζουν τα προβλήματά του είναι πολλά και ειδικά σε ότι αφορά το οδόστρωμά του. Μπορεί να είναι ένας καινούργιος σχετικά δρόμος αλλά οι «ανωμαλίες» που συναντά κανείς στο πέρασμά του είναι πολλές, αφού σε πολλά σημεία υπάρχουν σαμαράκια και σε άλλα λακκούβες, με την κατάσταση να γίνεται ακόμη χειρότερη το χειμώνα ειδικά όταν βρέχει.

Οι παρεμβάσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένη εργολαβία έχει να κάνει με την αντικατάσταση ενός μεγάλου μέρους του οδοστρώματος του -το οποίο σχεδόν ολοκληρώθηκεκαθώς ήδη έχει αφαιρεθεί ο παλιός ασφαλτοτάπητας και έχει πέσει καινούργιος από το ύψος σχεδόν της Τερψιθεάς μέχρι


-
τα μισά περίπου της διαδρομής για την Κυπαρισσία. Επίσης δημιουργείται ένας νέος κόμβος στο ύψος της διασταύρωσης της Φαρακλάδας, για τον οποίον όμως έχουν εκφραστεί αρκετές ενστάσεις τόσο από οδηγούς που περνούν καθημερινά από εκεί, αλλά κυρίως από επαγγελματίες οδηγούς. Οι ενστάσεις έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο κόμβος βρίσκεται μεταξύ δύο στροφών και σε πολύ μικρή απόσταση από αυτές και στη μέση του υπάρχει τσιμεντένιο στηθαίο. Ετσι έχει εκφραστεί ο φόβος για την επικινδυνότητα που θα έχει όταν ειδικά οι οδηγοί που δεν γνωρίζουν τον δρόμο μετά από μια στροφή θα συναντούν ένα στιθαίο στη μέση του δρόμου.

Βέβαια όλοι περιμένουν την ολοκλήρωση των εργασιών για να δουν και πως θα λειτουργήσει στην πράξη.

Το θετικό βέβαια είναι ότι θα υπάρξει ηλεκτροφωτισμός του. Επίσης ηλεκτροφωτισμός θα τοποθετηθεί σε συνέχεια αυτού που έχει μπει από την έξοδο της Κυπαρισσίας και προς τα Φιλιατρά. Με την επέκταση που θα γίνει αυτός θα φτάσει μέχρι την Τερψιθέα.

Επίσης από όσο πληροφορηθήκαμε παρεμβάσεις επίσης θα γίνουν και στη διασταύρωση με το δρόμο της Σπηλιάς. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο δρόμος αυτός χρειάζεται γενική επισκευή και αλλαγή του ασφαλτοτάπητα σε όλο το μήκος του καθώς τα προβλήματα που παρουσιάζει είναι πολλά και δεν είναι λίγα τα τροχαία ατυχήματα που έχουν γίνει, πολλά από τα οποία είναι και θανατηφόρα.
πηγή Δήμος Νέστορος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΑ ΞΕ-ΕΡΓΑ ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΕ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ .....
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΈΤΟΣ (Η ΜΗΠΩΣ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ..) ??

Αρχειοθήκη ιστολογίου