Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΜΑΝΑ ΕΝΟΣ ΑΞΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ



Στο τηλέφωνο η κυρία Νικολίτσα Μαντζούνη μιλά με ευγένεια για την περιπέτεια του Διαμαντή και νιώθει ευγνώμων απέναντι στον Θεό που το παιδί της ξεπέρασε το πρόβλημα και πλέον όλα πάνε καλά.
Ολο αυτό το διάστημα τόσο αυτή όσο και όλη η οικογένεια κράτησαν μια διακριτική στάση,
καθώς το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πάνε όλα κατ‘ ευχήν. Αρνήθηκαν τις εμφανίσεις
και τις προβολές στα μέσα ενημέρωσης γιατί ούτε για μια στιγμή δεν σκέφθηκαν να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να συμπαρασταθούν στο παιδί τους.
Κι αυτό εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους συμπατριώτες τους και όχι μόνον. Σήμερα όλοι μαζί
έχουν αφήσει πίσω τους την περιπέτεια που έζησαν και κοιτάζουν με αισιοδοξία μπροστά. Ενα
από τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Μαντζούνη, μας έλεγε κάποιος από τους παράγοντες
της πόλης, είναι πως «δεν ξεχνούν και γι‘ αυτό αισθάνονται ευγνωμοσύνη για όσους τους
συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια του παιδιού τους».
«Ευχαριστώ»
Το διαπιστώσαμε κι εμείς στο τηλέφωνο, όταν η κ. Νικολίτσα Μαντζούνη, μιλώντας για πρώτη φορά, θέλησε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν κοντά τους στις δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένειά της: «Προσωπικά δεν έχω να πω τίποτα για την περιπέτεια του Διαμαντή, θέλω όμως να ευχαριστήσω, τόσο εγώ όσο και όλη η οικογένειά μου, τους ανθρώπους που μας συμπαραστάθηκαν με συγκινητικό τρόπο. Τους συμπατριώτες μας στην Κυπαρισσία, αλλά και όλους τους Ελληνες που διαπίστωσα πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν για την πορεία της υγείας του παιδιού μας. Ηταν πραγματικά συγκινητική η στάση τους. Τόσο εμείς οι γονείς όσο και οι αδελφές του Διαμαντή θέλουμε ιδιαίτερα να εκφράσουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ“ προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του “Ερυθρού Σταυρού“ που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βοηθήσουν να αναρρώσει ο Διαμαντής. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και εύχομαι καμία οικογένεια να μην αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρόβλημα. Επίσης θέλω να ευχηθώ στους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν καθώς και στις οικογένειές τους να ξεπεράσουν γρήγορα το πρόβλημα και να έχουν αίσιο τέλος τα πράγματα, όπως εξελίχθηκαν καλά και για τον Διαμαντή μας»

πηγή:ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου