Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008

Τοποθέτηση κάμερας της τροχαίας στο Καλό Νερό


Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που είμαστε και πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας περνάνε δύσκολα, το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης αντί να δώσει κάποια χρήματα για να ανακουφίσει λιγάκι τον κόσμο σπαταλάει χρήματα για τοποθέτηση καμερών.

Κάνοντας ρεπορτάζ σήμερα το πρωί στο Καλό Νερό είδαμε και φωτογραφίσαμε μία κάμερα ελέγχουν των.... "κακών" παραβατών που θα αποφέρουν στα ταμεία του υπουργείου οικονομικών χρήμα για ψίλου πήδημα.

Ψάξαμε την γύρω περιοχή
στην κατεύθυνση από Καλό Νερό προς Γιανιστοχώρι αλλα δεν βρήκαμε καμία κάμερα.


Ψάξαμε στην περιοχή από Καλό Νερό προς αλλαγή για 4 χιλιόμετρα
αλλά ούτε σε αυτό το τμήμα βρήκαμε κάτι.


Το μόνο μέρος που υπάρχει κάμερα είναι στο τμήμα από το Καλό Νερό προς Κυπαρισσία.

Η κατεύθυνση που κοιτά η κάμερα είναι μάλλον προς το καλό νερό. Είναι καλυμμένο το κουτί και δεν φαίνεται η κατεύθυνση σκόπευσης.
Κατα 99% κοιτάει προς το Καλό Νερό.

Η κάμερα δεν είναι ακόμα σε λειτουργία. Το πίλαρ που βρίσκεται κάτω από την Κάμερα Δεν έχει μέσα ρολόϊ της ΔΕΗ ή κάποια μηχανισμό. Είναι άδειο.

Κινούμενοι από Κυπαρισσία προς Καλό Νερό είδαμε μια ταμπέλα προειδοποιητική που κάνει λόγο για ύπαρξη κάμερας. Λίγο πιο μετά είδαμε και την Κάμερα.
Εκτός από εκείνο το σημείο με την προειδοποιητική πινακίδα ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ προειδοποιητική ταμπέλα για κάμερα.

Και μάλιστα αν η κάμερα κοιτά προς Καλό Νερό ΟΥΔΕΙΣ προειδοποιείται για ύπαρξη τεχνικών τρόπων ελέγχου παραβίασης του ΚΟΚ.
Μη υποψιασμένοι λοιπόν θα τρέχουν με αποτέλεσμα να τους τσακώσει αύριο η Κάμερα και να τους πάει στο σπίτι η "λυπητερή".

ΔΕΙΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την ύπαρξη της κάμερας.

UPDATE

Επικοινώνησα με φίλο που ασχολείται με τέτοια θέματα γενικά σε κάποιο Forum (καλύτερα να μην πούμε όνομα του Forum) και μου είπε ότι η κάμερα φωτογραφίζει το πίσω μέρος του αυτοκίνητου αυτών που κατευθύνονται προς το βενζινάδικο της AVIN. (Φωτό 4)
ΔΕΙΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ για να μην σας στείλουν την λυπητερή.
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην πληρώνετε κοροϊδίστικα φράγκα στον Υπουργό Οικονομικών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου