Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα διαβάζουμε στο blog Βρε ΟΥΣΤ απο ΄δω.

Πολίτης που πληρώνει τον ΟΤΕ για να πληρώνονται ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ μίλησαν άσχημα, σαν κάτι αλήτες της Τρούμπας....

Διαβάσαμε ήμερα το πρωί στο blog Βρε ΟΥΣΤ απο ΄δω μια απίστευτη καταγγελία πολίτη που αναφέρει λεπτομερώς την άθλια φραστική επίθεση από τον
υπεύθυνο τεχνικό για τα ADSL τις νέες συνδέσεις.
Μόλις φτάνω στο γραφείο βρίσκω όλους τους λεβέντες τεχνικούς εκεί, μαζί και τον υπεύθυνο τεχνικό για τα ADSL τις νέες συνδέσεις κλπ.. Τον Γίωργο τον ψηλό με το κεφάλι ταψί γαλβανισμένο απο την καράφλα ;; Αυτόν ..
Αμέσως μόλις με βλέπει και χωρίς να προλάβω να μιλήσω, μου λέει :
"Δεν σε ακούω εσένα.
Αντε γαμ... μαλάκ .. τσακίσου από εδω μέσα .. "

Κουβέντα υπαλλήλου του Ο.Τ.Ε , σε 35 χρονο επιχειρηματία , επιστήμονα πληροφορικής. Νομίζω μπορεί να φανταστεί ο καθένας το τι συνέβει μετά..
Η συμπεριφορά αυτού το καρεκλοκένταυρου τεμπελχανά που αντί να είναι έξω για να εξυπηρετήσει τους πολιτες που έχουν βλάβες καθεται στο γραφείο του και πίνει το καφεδάκι του, θεώρησε σκόπιμο να βρίσει τον πολιτη που ΤΟΛΜΗΣΕ να ενοχλήσει το πρωϊνό του καφεδάκι πρέπει να γίνει γνωστή στο Πανελλήνιο και να στιγματιστεί ΔΗΜΟΣΙΑ. Ο φίλος μας φυσικά απευθύνθηκε με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και είμαστε βέβαιοι ότι η τελευταία να ξεριζώσει μερικά μπαλάκια από αυτούς τους καρεκλοκένταυρους που την έχουν δει εξουσία και την υπηρεσία ως τσιφλίκι του πατέρα τους. Η στάση τους πρέπει να στιγματιστεί ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Φυσικά απ΄ότι ξέρουμε το θεμα θα κυκλοφορήσει σε πολλά Μεσσηνιακά blogs. Eμείς εδώ το αναδείξαμε. Αναδείξτε το και εσείς. ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτούς που σας μιλάνε άσχημα. Αυτούς που την έχουν δει εξουσία και μιλάνε απαξιωτικά στον πολίτη.

Ολόκληρο το κείμενο της καταγγελίας στο "Βρε Ούστ απο 'δω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου