Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας στη συνεδρίασή του την 14η-9-2009 με ομόφωνη απόφασή του, ομόφωνα καταγγέλλει τον κ. Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ.
Δρούμπαλη για αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική και εξωθεσμική συμπεριφορά απέναντι σε συνάδελφο ιατρό, μέλος του Ι.Σ. Μεσσηνίας, υπηρετούντα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Με τρόπο αυταρχικό που κινείται έξω από θεσμικά όρια των αρμοδιοτήτων του, με τις πράξεις του προσβάλλει στο πρόσωπο του συναδέλφου μας, όλους τους ιατρούς που πασχίζουν καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες υπερασπιζόμενο

το μεγαλύτερο των αγαθών, την υγεία και τη ζωή την ίδια. Δεν είναι δυνατόν οι κραυγαλέες ελλείψεις του Συστήματος Υγείας σε ανθρώπινο δυναμικό (ιατρικό και νοσηλευτικό) να φορτώνονται στις πλάτες των εργαζομένων συναδέλφων μας,
που τους εξοντώνει φυσικά και ηθικά. Επιτέλους ο κ. Διοικητής και οι προϊστάμενοί του, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας προσπαθήσουν να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες στον πολίτη υπηρεσίες Υγείας. Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας δεν θα ανεχθεί πλέον αυτού του είδους την συμπεριφορά.
Καλαμάτα 16-9-2009

πηγή :ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ.